AMASYA(AA) - Amasya'nın Taşova ilçesi Yeşilırmak İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Tümer, okul aile birliği olarak düzenledikleri kermeslerle ve diğer yardımlarla okulun tüm masa ve koltuklarını yenilediklerini söyledi.

Tümer, yaptığı açıklamada, 430 öğrencinin eğitim öğrenim gördüğü Yeşilırmak İlkokulu'nda tüm sınıfların modern tekli koltuk sistemine geçtiğini belirtti.

Geçen yıl başlattıkları kampanyada ve düzenledikleri kermeslerde elde ettiğimiz gelir ile velilerin katkıları ile 36 bin lira bütçe kazandıklarını anlatan Tümer, bununla okulun tüm sınıflarını tek kişilik özel öğrenci masalarına kavuşturduklarını kaydetti.

Çocukların özel bir okul görünümünde ve daha rahat bir ortamda öğrenimlerine devam edeceğini vurgulayan Tümer, "Yapılan bu çalışma ile çocuklarımız kendilerini tekli koltuk ve masalarda evlerindeki gibi hissedip daha verimli olacaklardır. Geleceğimiz olan çocuklarımız için yapılan bu çalışmaya destek veren başta çocuklarımızın annelerine ve tüm eğitim gönüllülerine teşekkür ediyorum" dedi.