KASTAMONU (AA) - Eğitim-Bir-Sen Kastamonu Şubesi, darbe girişimi sonrası tutumları için, belediye başkanlığına, AK Parti ve MHP il başkanlıklarına teşekkür ziyaretinde bulundu.

Eğitim-Bir-Sen Kastamonu Şubesi Başkanı Orhan Sancaktaroğlu, darbe girişimi karşısında Türkiye'nin hep birlikte dik durduğunu belirtti.

"Aziz milletimize ve yüce devletimize karşı 15 Temmuz günü kastedilen terör saldırısı karşısında milletimizin kararlı duruşu ve demokrasiye sahip çıkması sayesinde büyük bir felaket atlatılmıştır." diyen Sancaktaroğlu, şöyle devam etti:

"Bu büyük mücadele sonucunda birçok şehidimiz olmuş, bir o kadar da insanımız yaralanmıştır. Milletimizin yanında olan bütün kurumlara sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu büyük badirenin atlatılmasında Belediye Başkanlığımız, Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisinin kararlı duruşları sokaklara, meydanlara dökülen milletimizin vatan aşkına güç katmıştır. Bu vatanın birbirinden farklı görüşlere sahip kişileri, kurumları olsa da onları vatan, bayrak, millet mevzusunda ortak bir noktaya gelmelerine bu görüş farklılıkları engel olmamıştır. Bütün kurumlarımıza teşekkür ediyoruz."