Eskişehir’de yaşayan Caner Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini anlatan şiirlerini toplayarak kitaplaştırdı.
Caner Şahin, şimdiye kadar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazdığı şiirleri "Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan" isimli kitapta topladı. 4. kitabını bastıran şair, sadece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmek istediğini söyledi. Kitaplarını hediye ettiğini anlatan Şahin, "Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan isimli kitabımı 2005 yıllarında yazmayı düşündüm. Zaten seçim zamanlarında milletvekillerini sorgulayarak, kendilerine dörtlükler yazıyordum. O yıllardan beri bu kitabı yazmaya başladım. Bunları topladım ve 80 adet şiir olarak ’Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ kitabımda topladım. Satış yapmayı düşünmedim. Genelde hediye olarak veriyorum, ama en büyük isteğim kendisine bu kitabı ulaştırabilmektir. İşimden de olsam bu sevgiden asla beni kimse döndüremez. Dönmeyeceğim de yani. Çünkü bunu gerçekten Allah rızası için yaptığını bildiğim için" dedi.

"OSMANLI VE ÇANAKKALE RUHUNUN KAYBOLMADIĞINA ŞÜKREDİYORUM"
Darbe girişiminin ardından da 4 şiir yazdığını ifade eden Eskişehirli şair, yeni bir kitabın da seneye çıkabileceğinden bahsetti. Osmanlı ve Çanakkale ruhunun henüz kaybolmadığına da dikkat çeken Şahin, "Osmanlı ve Çanakkale ruhunun kaybolmadığına şükrediyorum. Halkımız gerçekten canını, kalbini paletin altına atacak kadar cesur, imanlı, yürekli. Şiirlerimde de halkımızın cesaretini işledim. Bu hainlerin yaptıkları şerefsizlikleri işledim ve bunlara da devam edeceğim. İşimin ardından nöbet yerlerinden hiçbir zaman ayrılmadım. Bu destanları gördükçe bu yiğitlerimizden elbet ilham alacağım. Bunun kitabını belki yıl dönümüne kadar yazabilirim" şeklinde konuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da seslenen Caner Şahin, şu cümlelere yer verdi;
"Kendisini çok seviyorum ve Allah ona uzun ömürler versin. Tek istediğim sadece yanında 5 dakika da olsa onu görüp sımsıkı sarılmak."
(İHA)