Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konakladığı otele yönelik saldırıyı gerçekleştiren cuntacılardan 3’ü, otostop çekerken yakalandı. FETÖ’cülerden birinin ağır yaralı olduğu bildirildi.
Darbe girişiminin ardından firar eden ve 10 gündür Muğla’nın bir çok bölgesinde aranan 17 firari askerden 7’si bugün Muğla-Marmaris karayolu üzerinde bulunan Çetibeli Jandarma Kontrol Noktası yakınlarında ortaya çıktı. Kontrol noktasının yaklaşık 3 kilometre uzağında bulunan Gökçe rampasında karayoluna inen 7 darbeci asker, otostop çekerek yoldan geçen araçları durdurmak istedi.

4’Ü ORMANLIK ALANA GERİ KAÇTI
Durmadan yoluna devam eden bir sürücü, jandarmayı arayarak durumu ihbar etti. Bir süre daha yolda bekleyen 7 askerden 4’ü jandarma ekiplerinin geldiğini görünce ormanlık alana geri kaçtı. Teslim olan bir binbaşı ile iki astsubay gözaltına alındı. Binbaşının ağır yaralı olduğu iddia edildi.
Kaçak 4 darbeci askerin yakalanması için havadan 2 adet Skorsky helikopter ile karadan askeri birliklerin katılımıyla arama başlatıldı. Bulundukları bölge tespit edilen firari askerlerin yakalanmasının an meselesi olduğu bildirildi.
(İHA)