ZONGULDAK (AA) - Ereğli Belediye Meclisi Eylül ayı olağan toplantısı yapıldı.

Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonunda Belediye Başkanı Hüseyin Uysal başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, gündemde yer alan maddeler görüşüldü.

Uysal, yaptığı konuşmada, eski Ereğli Devlet Hastanesi binasının da içerisinde yer aldığı arazinin Bülent Ecevit Üniversitesi'ne (BEÜ) tahsis edilmesine katkı sağlayan AK Parti'nin 24 ve 25. Dönem Zonguldak Milletvekillerine teşekkür etti.

Söz konusu arazinin üniversite tarafından kampüs alanı olarak değerlendirilmesi yönünde karar alındığını belirten Başkan Uysal, "Eğitim konusunda çok önemli adımları birlik ve beraberlik içerisinde attık. Eski Ereğli Devlet Hastanesinin binasının da içerisinde yer aldığı alanı üniversitemiz kampüs alanı olarak değerlendirecek. AK Parti 24 ve 25. Dönem Zonguldak Milletvekilleri başta olmak üzere sivil toplum kuruluşu temsilcilerine ve konuya duyarlılık gösteren tüm halkımıza şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Başkan Uysal, ilçede eğitim konusunda sağlanan birik ve beraberliğin diğer konularda da sağlanarak çözüme kavuşturmak istediklerini ifade etti.