Ev taşıma ve nakliyat çoğu kişi için oldukça zor bir işlemdir. Kurtköy evden eve nakliyat ile artık tüm ev taşıma alanında ki zorlukları sizlerden almaktayız. Tarafınıza verilecek fiyat teklifleri her zaman siz değerli müşterilerimizi düşünülerek verilir.  Uygun fiyat garantisi ile kesinlikle ev taşımacılık gibi zor işlerin de altına girmemiş olacaktır ev sahipleri. Tüm asansörlü veya asansörsüz taşımacılıkta ki fiyatlarımızı firmamızı arayarak öğrenebilirsiniz.

Sigortalı Nakliyat Hizmeti

Kaynarca evden eve nakliyat siz değerli ev sahiplerine yasalar çerçevesinde müşterilerimiz ve firmamız arasında sözleşme imzalanır. Bu sözleşme tamamen müşterilerimizi koruma odaklı olup ev ve iş yeri eşyalarına zarar gelmesini de önler.  Sizler de ev eşyalarınızın güvenli bir şekilde taşınmasını istiyorsanız kaynarca evden eve nakliyat firmamızdan istediğiniz nitelikteki hizmeti uygun fiyat güvencesi ile alabilirsiniz. Tüm ev eşyalarınızın paketleme ve ambalajlama gibi işlemlerini de uzman ekiplerimiz gerçekleştirmektedir.  Ev eşyaları oldukça kıymetli olan eşyalardır. Bunun için müşterilerimizi hem maddi hem de manevi bir yük altına sokmamak için alanında eğitim almış ekiplerimiz ile paketleme işlemlerini gerçekleştirmekteyiz. Paketlemesi yapılan eşyalar özel nakliye araçlarımız içersine güvenli bir şekilde yerleştirilir.

Asansörlü Nakliye Hizmetimiz

Nakliye işlemi çok donanım, özel araçlar ve özel aparatlar gerektiren bir hizmet koludur. Kâğıthane evden eve nakliyat firması olarak tüm ev eşyalarınızı asansörlü taşıma sistemlerimiz ile gerçekleştirmekteyiz. Asansörlü taşıma her zaman normal taşımacılığa göre daha güvenli ve daha modern bir taşımacılıktır. Kâğıthane evden eve nakliyat ile sizde evinizin taşımasını asansörlü olarak yaptırabilirsiniz. Böylece herhangi bir eşyanıza da en ufak bir zarar gelmez. Eşyalarınız paketleme ve ambalajlama yapıldıktan sonra el değmeden asansörler ile direkt araç içersine yerleştirilir.  Araçlarımız ise son sistemler ile donatılmıştır. Araçlarımızda navigasyon ve uydu üzerinden izleme olanağı da mevcuttur. Böylece aracın hangi yolda olduğunu mobil cihazlarınız ile rahatlıkla takip edebilirsiniz.