ORDU (AA) - Ordu’nun Fatsa ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce düzenlenen “Gençler Sabah Namazında Buluşuyor” etkinliğine yoğun katılım oldu.

“Gençler Sabah Namazına Buluşuyor” organizasyonunda, Fatsalı gençler Ortabüyük Camisi'nde buluştu. Gençler, cemaatle saf tutarak namaz kıldı ve dua etti.

Sabah namazının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce cemaate kahvaltı ikram edildi.

Fatsa Gençlik Merkezi Müdürü Berat Şahin, namazın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, 81 ilde gençlerin sabah namazında buluştuğunu bildirdi.

Cami cemaatine gençlerin de katılımını sağlamak amacıyla bu tür etkinlikleri önemsediklerini ifade eden Şahin, "Amacımız gençlerin camiye gelerek toplu halde cemaatle namaz kılmalarını ve bu alışkanlığı kazanmalarını sağlamak. Milli, manevi değerlere sahip gençlerin ülkesine ve bayrağına daha faydalı olacağı kanaatindeyiz." diye konuştu.

Programa, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, İlçe Müftüsü Hüseyin Can, İlçe KYK Müdürü Salim Sadan, Ensar Vakfı İlçe Başkanı Yılmaz Özcan, AGD İlçe Başkanı Zekeriya Kılıç, Yetimder ve Egitim Bir-Sen Yönetim Kurulu üyesi Beytullah Geçtan , Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Salim Şahin ve çok sayıda cemaat katıldı.