KARABÜK (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yakın kişilere soruların sızdırılması nedeniyle 2010 Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda (KPSS) yeterli puan almasına rağmen atanamayan Talha Dağ, Ankara 2. Ağır Ceza Mahkemesinde açılan davaya müdahil olarak hak arayışını sürdürüyor.

Ortaöğretim alanında girdiği KPSS'de 87 puan alan ancak atanamayan Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi Dağ, bununla ilgili davaya müşteki sıfatıyla müdahil oldu.

Dağ, hakkı olduğu halde FETÖ üyelerinin elde ettiği sorular nedeniyle bir türlü atanamadığını, bunun acısını her gün içinde yaşadığını söyledi.

Geçen zamanın, kaybettiği yılların hesabını sormak adına sonuna kadar mücadele edeceğini belirten Dağ, şunları dile getirdi:

"Benim ve benim gibi hayalleri olan insanları mağdur eden FETÖ ile sonuna kadar savaşacağım. Bizim hakkımız yendi. Yıllardır çalışarak hak ettiğimiz memurluk hayalimize FETÖ nedeniyle ulaşamadık. Hakkımızı çalanlardan hesap sorulmasını istiyorum. Bizim hayallerimizi çalan bu FETÖ'ye mensup kişilerin hukuk çerçevesinde verilebilecek en büyük cezaya çarptırılmasını bekliyorum."

Devletin kendilerine sahip çıktığını ve konuyla ilgili dava açıldığını hatırlatan Dağ, "Ben de müdahil oldum. Ankara'ya giderek ifademi verdim. KPSS sorularının sızdırılmasına ilişkin dava görülmeye başlandı. Sanıklar dinleniyor. Konuyla ilgilenen avukatlar bizi de bilgilendiriyor. Çağrıldığım an gidip mahkemede hakkımı arayacağım. Bu gelişmeler içimizi biraz da olsa serinletiyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde, hepimize bir yerimizden dokunarak yara açan FETÖ'nün temizlenmesi için elimizden geleni yapacağız. Bunda kararlıyız." ifadesini kullandı.