Türk pop müziğinin sevilen ismi Funda Arar ve "Muhteşem Aşk İçin" adlı şarkısıyla patlama yapan Grup 27, Çeşme Amfi Tiyatro’da muhteşem bir konser vererek, Çeşme’nin kurtuluş yıl dönümü sevincini doruğa ulaştırdı.
Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç’ın eşi Semra Dalgıç ile geldiği konseri, ilçenin yeni atanan Garnizon Komutanı Binbaşı Derviş Akova ise eşi ve 2 çocuğu ile birlikte izledi. Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Gürdoğan da Amfi Tiyatro’yu tamamen dolduran 5 bin kişi de Çeşme’nin kurtuluş sevincine ortak oldu.
Konserde ilk olarak, "Gripin" ile birlikte yaptıkları "Muhtemel Aşk İçin" adlı şarkı ile iyi bir çıkış yakalayan Los Angeles’lı Grup 27 sahne aldı. Okan Şarlı’nın bas gitar çaldığı ve solistliğini yaptığı Grup 27’de, Murat Arıkan gitar, Saddler Samayoa ise davul çalarak, Çeşme Amfi Tiyatro’yu dolduran beşbin kişiye unutulmaz bir gece yaşattı.

TARIK AKAN’I UNUTMADILAR
Grup 27, sabah saatlerinde hayatını kaybeden Türk sinemasının unutulmaz ismi Tarık Akan anısına, sahne ışıklarını söndürerek, Amfi Tiyatro’yu dolduran binlerce kişinin cep telefonları ışığında, "Fesuphanallah" şarkısını söyledi.
Konserin ikinci bölümünde, Altın Kelebek Ödülü ve bir Türkiye Video Müzik Ödülü dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazanan Türk pop müziğinin ünlü ismi Funda Arar sahneye çıkarak, binlerce kişinin şarkılarına eşlik ettiği dev koroyla Çeşme’nin kurtuluş sevincini doruğa taşıdı. Gece boyunca, "Gamsız", "Yak Gel", "Ömrüme Yetiş", "Adını Sen Koy", "Arap Saçı", "Ateş Düştüğü Yeri Yakar", "Kaç Kadeh Kırıldı" gibi çok sevilen şarkılarını binlerce hayranı ile birlikte seslendiren Funda Arar’ın, Alaçatı ve Çeşme’nin kurtuluşu sırasında Türk bayrağını çeken Üsteğmen Selahattin Selışık’ı da rahmet ve minnetle andığını söylemesi büyük alkış aldı.
Gecenin geç saatlerine kadar süren konserin sonunda ise havai fişek gösterisi yapıldı.
(İHA)