SAMSUN (AA) - Havza'da düzenlenen kurumlararası futbol turnuvasının final maçının sonunda oyunculardan biri kız arkadaşına evlilik teklifinde bulundu.

Havza Kaymakam Vekili Cengiz Nayman ile İlçe Emniyet Müdür Vekili İsmail Kahyaoğlu'nun başlangıç vuruşunu yaptığı maçta Türk Eğitim-Sen Havza Şubesini 7-3 yenen Aykut GSM Fenerbahçeliler Havza Derneği şampiyon oldu.

Prestij Cafe'nin üçüncü, Adliye'nin de dördüncü olduğu turnuvanın ardından derece giren takımlara kupalarını Kaymakam Vekili Nayman, verdi.

Final maçının ardından Aykut GSM Fenerbahçeliler Havza Derneği oyuncusu Bayram İkiz, saha kenarındaki kız arkadaşı Eda Temiz'e, takım arkadaşları tarafından taşınan ve üzerinde "Benimle evlenir misin?" yazan pankartla evlilik teklifinde bulundu.

Kız arkadaşının teklifi kabul etmesi üzerine İkiz, Temiz'in parmağına alkış ve tezahüratlar eşliğinde yüzük taktı.

İkiz, bir süredir kız arkadaşına evlenme teklif etmeyi düşündüğünü, takım arkadaşları ile bir sürpriz yapmaya karar verdiğini belirterek, "Teklif için final maçını bekledik. Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

Temiz de böyle bir teklifi hiç beklemediğini, kendisi için sürpriz olduğunu söyledi.

- Konser verildi

Festival kapsamında Belediye Kültür Merkezinde, şefliğini Reşat Gümüş’ün yaptığı Vezirköprü Halk Eğitim Merkezi Türk Halk Müziği ve Polifonik Korosu bir konser verdi.

Koro, konserde sevilen türküleri seslendirdi.