GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te kaza yapan askere müdahale ederken otomobilin çarpması sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sağlık görevlisi İlknur Bedir için İl Sağlık Müdürlüğünde tören düzenlendi.

Şahinbey ilçesi Özdemirbey Caddesi'nde 13 Ocak'ta yaşanan trafik kazasında yaralılara müdahale ederken, otomobilin çarpmasıyla yaralanan İlknur Bedir, tedavi gördüğü Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesinde 11 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Bedir, için görev yaptığı İl Sağlık Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Törene Bedir'in eşi Hüseyin, oğlu Toprak ile diğer yakınları ve meslektaşları katıldı.

İl Sağlık Müdür Yardımcısı Oktay Geçer, törende yaptığı konuşmada, İlknur Bedir'in 10 yıldır sağlık camiasında hizmet verdiğini belirterek, "İlknur kardeşimiz canla başla çalışmış, Gaziantep'e onurlu bir hizmet vermiştir. Allah mekanını cennet etsin inşallah." dedi.

Hüseyin Bedir de eşinin çok güçlü bir kadın olduğunu ifade ederek, "Döneceğine çok inanıyordum ama Allah aldı onu. O daha iyisini bilir. İnşallah huzurda olacak. İnanıyorum ben. Tanıyan herkes çok iyi biliyor kendisini." diyerek gözyaşı döktü.

Törende, Bedir'in 3 yaşındaki oğlu Toprak'ın annesinin tabutuna karanfil bırakması duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

Törenin ardından Bedir'in cenazesi memleketi Zonguldak'a gönderildi.

Öte yandan, Bedir'in ölümüne neden olan sürücü Oğuzhan P'nin tutuksuz yargılamak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.