GİRESUN (AA) - AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Doğu Karadeniz Bölgesi'ni, İç Anadolu ve Akdeniz bölgelerine bağlayacak Giresun-Şebinkarahisar karayolunda çalışmaların hızla devam ettiğini bildirdi.

Öztürk, AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk ve Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş ile çalışmaları inceledi.

Giresun-Dereli karayolunda yapım çalışmalarında büyük mesafe katedildiğini, yine Şebinkarahisar güzergahında bulunan 5 bin 900 metre uzunluğundaki Eğribel tünelinin yapımına da hızla devam edildiğini kaydeden Öztürk, karayolu üzerinde planlanan Pınarlar tünelinin yapım ihalesi için de altyapı çalışmalarının devam ettiğini vurguladı.

Projenin tamamlanmasıyla sadece Giresun'un değil Doğu Karadeniz'in iç kesimlerle bağlantısının çok daha kolaylaşacağını ve bölgenin her anlamda hızla gelişeceğini dile getiren Öztürk, açıklamasında şunları ifade etti:

"Biz Giresun milletvekilleri olarak, tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte bu çalışmaların yakın takipçisiyiz. Hemşehrilerimiz, rahat olsun. Bazen çeşitli nedenlerden kaynaklanan gecikmeler olsa da projenin en kısa sürece tamamlanması için var gücümüzle çalışıyoruz."