GİRESUN (AA) - Deniz Yıldızı Kültür ve Yardımlaşma Derneğince, Kuluncak, Sarıyar ve Tekkeköy İlkokulundaki 280 öğrenciye giysi ve kırtasiye yardımında bulundu.

Öğrencilere yardım dağıtım törenine katılan Kaymakam Mustafa Köleoğlu, derneğin eğitim ve öğretime yaklaşımının, duyarlılığının örnek bir davranış olduğunu söyledi.

Bu tür duyarlı dernek ve firmaların sayısının artmasını temenni eden Köleoğlu, şunları kaydetti:

"Bu yardım sayesinde ilçe genelinde 280 ihtiyaç sahibi öğrencimizin hem giyim ihtiyacına bir nebze olsun katkı sağlandı hem de öğrencilerimiz mutlu oldu. Öğrencilerimizi ve vatandaşlarımızı sevindiren bu anlamlı yardımlardan dolayı Deniz Yıldızı Derneği’ne ve EV-YAP Holding Anonim Şirketi Vakıfına, hayırsever iş adamlarına ve emeği geçen herkese öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum."

Dernek Başkan Yardımcısı Ferhat Deniz ise her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını ifade ederek, "Bu seferki yardımlarımız, Güce ilçesinde öğrenim gören öğrenciler içindi. Önümüz kış, bizde öğrencilerimize kışın soğuktan korunmalarını sağlayacak mont, bot gibi kıyafet yardımında bulunduk. İnşallah bu tür yardımlarımız bundan sonra da devam edecek." diye konuştu.