Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ülkedeki istikrar ortamının devam ettiği sürece aldıkları hizmetlerin de katlanarak devam edeceğini ifade etti. 
Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesine bağlı Fatih Mahallesi'ndeki  vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Gümrükçüoğlu, burada yaptığı konuşmada, Trabzon'un son yıllarda çok büyük hizmetler aldığını söyledi.

Trabzon'un büyük hizmetler almaya devam edeceğini belirten Gümrükçüoğlu, "Ülkemizdeki istikrar ortamı devam ettiği sürece aldığımız hizmetler de katlanarak devam edecektir." ifadesini kullandı.

Gümrükçüoğlu, kentte yürütülen çalışmalar hakkında da bilgiler vererek şöyle devam etti: 

"Kanuni Bulvarında çalışmalar aralıksız sürüyor. Şehrimizde bunca kentsel dönüşüm yapıldı, birçok kentsel dönüşüm çalışması da devam ediyor. İşte belediyemiz tarafından yürütülen dev sahil dolgu projesi ile şehir merkezimiz 800 dönüm yaşam alanı kazanıyor. Akyazı'daki stadyum ve spor kompleksi. Trabzonspor'umuz ve Türk futbolu için ülkemizin en modern stadyumu ve daha birçok spor tesisi tamamlanma aşamasına geldi. Erdoğdu Yolu, Uğurlu-Karşıyaka yolu ve bunlar gibi onlarca yol çalışması, ilçelerimizde, mahallelerimizde tamamlanan ve sürdürülen projeler. Tüm bu yatırımlar için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a minnettarız. Başbakanımız Binali Yıldırım ve emek veren herkese teşekkür ediyoruz."