Ve bu da gayet normal karşılanmalıdır. Zaten yapılan araştırmalarda da günlük hayatta 50 ile 100 tel arasında dökülen saç miktarı normal karşılanmaktadır. Ancak bunun üstü sıkıntı olarak kabul edilmektedir ve bu durum var ise vusla kara sarımsak kullanarak bu durumu çözebilirsiniz. Saçların 50 ile 100 tel arasında dökülme miktarı kişiden kişiye değişiklik göstermektedir. Bu değişiklikler saçların yaşam döngüsü, genetik faktörler, çevresel faktörler, saçlara uygulanan fiziksel uygulamalara bağlıdır. Bu değişikliklere göre saç dökülme miktarı kişiden kişiye göre değişebilmektedir. Bir de dökülme ile birlikte kopan ve kırılan saç telleri bulunmaktadır. Kopan ve kırılan saç tellerini de dökülmeler de hesaba katmanız gerekmektedir çünkü bu faktörler de dökülme sayısını arttıracaktır. Çünkü daha dikkatli davrandığınız zaman aslında döküldüğünü sandığınız saç telleri kırılan saç telleri de olabilmektedir. Saçların kırılmasını önlemek için de vusla kullanabilirsiniz.

Saçların kırılma nedeni oldukça çeşitli faktörlere bağlıdır. Ancak çoğunlukla saçın ihtiyaç duyduğu vitamin ve minerallerin sağlanamaması ile birlikte yeteri kadar bakım ve saça uygulanan fiziksel uygulamalar nedeni ile kırılabilmektedir. Bu gibi durumlar ile karşı karşıya olabilir ve vusla kara sarımsak nerede satılır sorusu ile nerede satış yapıldığını araştırarak saç bakımınızı gerçekleştirmeye çalışabilirsiniz. Saç bakımını sağlayabilmeniz için düzenli bir kullanım yapmanız gerekmektedir. Düzensiz yapılan saç bakımı sonrasında saçlarınızın onarım süresini uzatmak ile birlikte aslında saçınıza da daha fazla zarar verme imkanınız olabilir. Bu yüzden vusla kara sarımsak ile saç bakımı yapmaya karar verdiyseniz şampuanı her gün kullanmaya özen gösterirken serumu mutlaka haftada 3 kere kullanmaya özen gösterirken kesinlikle başka bir saç bakım ürünü kullanmayınız. Sadece tek bir saç bakım ürününe bağlı kalmak doğru sonuçların alınması için oldukça önemlidir.

Daha önce ki yazılarımızda sizlere gündelik hayatta saçların 50 ile 100 arasında dökülmesinin normal olduğundan bahsetmiş ve vusla kullanımı yaparak bu rakamın artış göstermesini engelleyebileceğinizi anlatmıştık. Bugünkü yazımızda ise sizlere saç dökülmesinin en belirgin nedenlerini anlatmaya çalışacağız. Öncelikle bayanların saçlarının dökülme oranı erkeklere göre daha fazladır. Bunun nedeni bayanların saçları ile erkeklere göre daha fazla oynaması ve saçlarını çok fazla takıntı haline getirmelerinden kaynaklanmaktadır. Buna bir de stres eklendiği zaman saçların dökülme oranı bayanlarda daha fazla artış gösterecektir. Siz de bu durumlardan birine maruzsanız vusla kara sarımsak kullanmaya mutlaka başlamalısınız. Elbette şampuan stresi azaltmayacak ve ama dökülen saçlarınızın yerine daha çabuk bir şekilde saç çıkmasını sağlayacak ve saçlarınızın daha hızlı uzamasına yardımcı olacaktır.

Üstelik vusla kara sarımsak kullandığınız zaman içerisinde saçlarınız o kadar canlı, parlak ve gür olacak ki siz kendiniz artık saçlarınız üzerinden bir stres yapmayacak ve sürekli saçlarınız ile oynamayacaksınız. Bunun sonucunda da saç dökülmeleriniz otomatik olarak zaten azalacaktır. Son zamanlarda vusla kara sarımsak yorumları incelendiği zaman özellikle bayanların bu tarz konulardan ne kadar şikayetçi olduğu gözlemlenmektedir. Ancak düzenli kullanım yapmaya başlayan kişilerde ise artık eskisi gibi dökülmeler olmadığı gözlemlenirken aynı zamanda saçlarının daha hızlı uzaması nedeni ile de artık her zaman bu şampuanı kullanmaya özen göstereceklerini de belirtmektedirler. Zaten bayanların en çok istediği durumlardan biri olan saçların hızlı uzamasıdır ve artık bu da bir hayal olmaktan çıkarak daha çabuk uzama aşamasını gerçekleştirmiş olurlar. Bizden size ufak bir tavsiye; eğer saç bakımınızı bundan sonra düzenli bir şekilde gerçekleştirmek istiyorsanız mutlaka öncesinde saçlarınızda oluşan kırıkları temizletmelisiniz. Bu kırıkların temizlenme işlemi sonrasında saçlarınız daha çabuk onarılacaktır.