ÇORUM (AA) - Çorum'da halk otobüsünün, otomobille çarpıştıktan sonra kontrolden çıkarak bir apartmanın bahçesine girme anı otobüsün güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Alınan bilgiye göre, Küçük Sanayi Sitesi-Saat Kulesi seferini yapan Recep Eker yönetimindeki 19 TN 423 plakalı özel halk otobüsünün, Mimar Sinan Mahallesi'nde bir sokağa dönüş yaptığı sırada karşı yönden gelen İlhami Gülbeyaz'ın kullandığı 77 AH 454 plakalı otomobille çarpışmasının ardından duvarı yıkarak bir apartmanın bahçesine girme anı otobüsün içerisindeki güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Görüntülerde, Eker'in kullandığı otobüsün, sokağa dönüş yaptığı sırada Gülbeyaz yönetimindeki otomobille çarpıştığı ve kontrolden çıkarak, yol kenarındaki apartmanın bahçe duvarını yıkması yer alıyor. Kaza anında otobüs içerisindeki yolcuların da panik yaşadığı ve çarpışmanın etkisiyle bazı eşyalarının yere düştüğü görülen kayıtlarda, herhangi bir yara almayan yolcuların, ön tarafı boşlukta kalan otobüsün arka kapısıdan dışarı çıktıkları izleniyor.

Küçük Sanayi Sitesi-Saat Kulesi seferini yapan halk otobüsü, Mimar Sinan Mahallesi'nde bir sokağa dönüş yaptığı sırada karşı yönden gelen otomobille çarpışmış, kontrolden çıkan otobüs, duvarı yıkarak bir apartmanın bahçesine girmişti.

Kazada hafif şekilde yaralanan sürücüler Eker ile Gülbeyaz, ambulansla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmış, otobüsteki 5 yolcu ise kazayı yara almadan atlatmıştı.