Türkcell internet ayarları nasıl yapılır?

Android veya iOS marka telefonlarda 3G destekleyen bir telefonunuz varsa telefonunuzun kısa mesaj bölümünden 3G yazıp 2222’ye mesaj atarak 3G servisini aktif hale getirebilirsiniz. Türkcell operatörü tarafından sunulan 3G internet servisi ücretsizdir. Eğer ekranınızın üst kısmında 3G, 3G+ gibi ibareler yer alıyorsa artık 3G internete bağlı bir cep telefonunuz vardır.

Eğer yukarıda yaptığınız işlem işe yaramıyorsa ve akıllı telefonunuz 3G ya da 4,5G destekliyorsa müşteri hizmetlerini 532 telefon numarasından Türkcell müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek yardım alabilir ve bağlantı ayarlarınızın yapılmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca 3G iptali için 3G yazdıktan sonra 2222’ye mesaj göndererek iptal işlemi sağlayabilirsiniz.

Vodafone internet ayarları nasıl yapılır?

Tüm operatörlerde olduğu gibi Vodafon operatöründe de internet ayarlarını ücretsiz olarak alabilirsiniz. 3G hızında internete bağlanmak için telefonunuzun SMS kısmından 3G yazdıktan sonra 3636’ya ücretsiz olarak SMS göndererek ayarları akıllı telefonunuza alabilirsiniz. Ayrıca bu işlemde bir sorun varsa eğer 7000 telefon numarasını tuşlayarak Vodafone Self Servis numarasından ücretsiz olarak işlem yapabilirsiniz. Eğer sorununuzu çözemediyseniz 0542 444 0 542 telefon numarasından Vodafone Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Türk Telekom internet ayarları nasıl yapılır?

Telefonunuzdan 3G internet ayarlarını kolaylıkla Türk Telekom hat kullanıyorsanız 3G yazdıktan sonra 5555 numaralı telefona ücretsiz SMS gönderebilirsiniz. Böylelikle 3G özelliği hattınız için aktif hale gelecek sizde kullanmaya başlayabileceksiniz.

Özellikle ülkemizde insanların bilinçsizce telefonlarının internet hızlarını önemsememesi ve kullanabilecekleri maksimum internet hızından haberdar olmaması hala EDGE hızında birçok operatör müşterisi bulunduğunun bir göstergesi olarak sayılıyor. Sürekli olarak teknoloji haber takip eden insanların ise daha sağlıklı bir şekilde teknolojiye ayak uydurabildikleri bir gerçek.

Kendinize bir iyilik yapıp ilerleyen teknolojiye sizde ayak uydurmak istiyorsanız teknoloji haberleri paylaşan siteleri yakından takip edin. Böylelikle sürekli olarak iç içe yaşamak zorunda olduğumuz ve bizi daha güçlü ve hızlı bir hale getirerek hayatımızı kolaylaştıran teknolojiden geri kalmamış olursunuz. Basit olarak anlatmak gerekirse internet kafelerde sürekli olarak sahipleri tarafından yakınılan bir konu vardır. Çıktı almaya gelen bir müşterinin bile ben klavye kullanamam veya ben bilgisayar bilmiyorum tarzında yaklaşımı oldukça sinir bozucudur. İlerleyen çağımız ile birlikte teknolojiye ayak uydurmaya çalışarak kendimize birçok fayda sağlayabiliriz. Özellikle sürekli olarak kullandığımız telefonlar hakkında bilgileri mobil haber yapan sitelerden detaylı olarak takip ettiğimiz taktirde kesinlikle daha verimli bir tüketici haline gelmiş oluruz.

KAYNAK: www.teknolojihaber.net