SAMSUN (AA) - Havza Kaymakam Vekili ve Havza Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Nayman,Bekdiğin Mahallesi Çal mevkisinde altyapı çalışmaları devam eden Havza OSB'yi ziyaret etti.

Nayman, ziyarette, Havza Ticaret ve Sanayi Odası yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

OSB'nin Havza için önemli olduğunu belirten Nayman, "Altyapı çalışmaları tamamlanmak üzere. Organize Sanayi Bölgesi idari binasının da inşaatına başlandı. İnşallah kısa süre sonra yatırımcı kabul etmeye başlayacağız. Şimdiden sektöründe lider firmalardan yatırım için talepler gelmeye başladı." dedi.

Havza OSB'nin kara, demir ve hava yollarına yakınlığı dolayısıyla yatırımcılar için cazip imkanlar sunduğuna dikkati çeken Nayman, "Gelen talepler doğrultusunda Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas OSB olan Havza OSB'yi karma OSB'ye çevirmek için çalışmalarımız olumlu yönde devam etmek. İnşallah kısa sürede karma OSB'ye dönerek daha fazla yatırımcıyı ilçemize çekeceğiz." diye konuştu.

Havza Kaymakamı Vekili Cengiz Nayman daha sonra Bekdiğin Mahallesi'ne geçerek burada arazisinden OSB için yapılacak yolun geçtiği hak sahipleri ile bir araya geldi. Nayman, "Gördüğüm kadarı ile mahalle sakinleri ilçemiz için üzerine düşeni yapmakta. Yapılacak olan bağlantı yolu ile OSB ile Samsun Ankara Karayolunun bağlantısı sağlanacak." dedi.