SAMSUN (AA) - Samsun'un Havza ilçesinde Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivali etkinliklerinde kapsamında düzenlenen yağlı güreşlerde başpehlivan Fatih Atlı oldu.

Karabacak güreş sahasındaki yağlı güreşlerde başpehlivanlık maçında Samsun bölgesinden Fatih Atlı, Samsun'dan Abdullah Gürkan'ı yenerek başpehlivanlığa ulaştı.

Güreşlere 250 pehlivan er meydanına çıktı.

Havza Güreş Ağası Bayram Dağlı yaptığı açıklamada, "İnşallah bundan sonra da güreşe ve güreşçilere desteğimiz devam edecek. Bu gün güreşlerimizi izlemeye gelen tüm güreşseverlere teşekkür ederim." dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise "Bu güreşlerde bizleri yalnız bırakmayan ve destek olan herkese teşekkür ederim." diye konuştu.

Yağlı güreşleri Kaymakam Vekili Cengiz Nayman, Ladik Kaymakamı Engin Tok, Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Murat Özdemir Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Güreş Ağası Bayram Dağlı, Makedonya Türk Demokrasi Partisi'nden heyet ve çok sayıda vatandaş izledi.