SAMSUN (AA) - Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan cemevinin yol çalışmalarında sona gelindiğini ve kısa süre içinde çevre düzenleme çalışmalarına başlanacağını belirtti.

İkiz, Karşıyaka Mahallesi'nde, On İki Yıldız Kültür Bilim Eğitim ve Sosyal Yaşam Vakfı ve yardımsever vatandaşlar tarafından yaptırılan cemevinin, Havza Belediyesi tarafından yürütülen yol çalışmalarını inceledi ve çalışmalar hakkında birim şeflerinden bilgi aldı.

İkiz, cemevine ulaşım sağlayan yolun sıcak asfalt kaplanmasının ardından yaya geçidi ve kaldırım yapım çalışmalarının hızlı şekilde devam ettiğini belirterek, "İnşallah cemevinin çevre düzenlemesine de kısa sürede başlayacağız. Havza Belediyesi olarak halkımızın sürekli kullandığı ibadethanelere olan desteğimiz devam ediyor." dedi.

Türkiye'nin çok farklı renkleri içinde barındıran bir kültür mozaiği olduğunu ifade eden İkiz, şunları kaydetti:

"Bu birlik ve beraberliğimizi bozmak ve bizleri parçalamak isteyenlere vereceğimiz en güzel cevap birlik ve beraberliğimize daha sıkı şekilde sahip çıkmak. Bu gücü kendi içimizde parçalayıp böldüğümüz zaman bu kimin işine yarıyor ya da bir araya geldiğimizde kimin işine yaramıyor? Bunu iyi analiz etmek lazım." dedi.