İSTANBUL (AA) - Hekim Holding’in çok katlı hafif çelik yapılar, endüstriyel tesisler, güneş enerji santralleri ve geniş açıklıklı özel projeler için nitelikli yapı profilleri üreten markası HekimProfil, güneş enerji sistemleri taşıyıcı profilleri segmentindeki yeniliklerini 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda sergiledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, yeniliklerinin yanı sıra tasarımıyla da dikkati çeken standında sanal gerçeklik teknolojisine de yer veren HekimProfil, unreal teknolojilerin tümünü kullanarak fuarın ilgi odağı oldu.

VR3 gözleri ile kendilerini sanal ortamın ötesinde tamamen gerçek yapı içerisinde hissettiklerini ifade eden katılımcılar, söz konusu teknoloji sayesinde tüm ürünleri detaylı bir şekilde inceleme fırsatı buluyor.

HEKiMStructureROBOT hattının üretim kabiliyetleri arasında yer alan değişik geometrik şekillerde bağlantı deliklerinin profil üzerinde açılması ile özel projelerinde ek bağlantı parçalarına gerek duymadan sistem kurulumu gerçekleşmesine imkan veren HekimProfil, bir taraftan yüksek mukavemet ve kaplamalı ham madde kullanımı ile müşterilerine zaman ve maliyet açısından ciddi kazanımlar sağlarken, bir taraftan da müşteri talepleri doğrultusunda projeye uygun olarak talep edilen ölçü ve eksende delik delme, çapaksız kesim, profiller üzerine mürekkep püskürtmeli ve soğuk damga ile markalama, kişiye özel paketleme ve talep edilen boy ve ölçülerde Euronorm standartlarında imalat gerçekleştiriyor.

Enerji sektöründe yaşanan hızlı gelişim ile birlikte özellikle güneş enerjisi santrallerinde kullanılan konstrüksiyon profilleri konusunda kalite, hizmet, süre, kapasite ve teknik anlamda müşterilerinin çözüm ortağı olan HekimProfil, özel tasarımlı kaynaksız yapı teknolojisi ile çeliğin, soğuk şekillendirildiği nitelikli yapı profillerindeki uzmanlığını gösteriyor.