ARTVİN (AA) - Artvin Valisi Ömer Doğanay, Şavşat Naime-İsmail Yılmaz Huzurevi'nde yaşamını sürdüren 87 yaşındaki Nuri Aydın'ı kabul etti.

"Sakin Şehir" unvanlı Şavşat ilçesinde 1500 rakımlı Yavuzköy köyündeki Şavşat Naime-İsmail Yılmaz Huzurevi'nde kalan şair Nuri Şahin, bir süre önce huzurevini ziyaret eden Vali Doğanay'a iade-i ziyarette bulunarak kendilerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Vali Doğanay'a ziyaretin anısına yazdığı "Sayın Valim Hoşgeldiniz" adlı şiirini okuyan Şahin, şiir metnini hediye etti.

Eşini 7 yıl önce kaybettiğini belirten Aydın, "Eşimin ölümünün ardından kendimi şiir yazmaya adadım. Aşk, doğa ve sevgi üzerine birçok şiir yazdım ve yazmaya da devam ediyorum. Sayın Valimiz huzurevini ziyaret ederek bizleri onurlandırmıştı. Ziyaretinde kendine yazdığım bazı şiirleri okudum. Bugün de çok sevdiğimiz Valimizi makamında ziyaret ederek, kendisine yazdığım şiirimi okudum." dedi.

Şiiri çok beğenen Vali Doğanay, Aydın'a teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali Doğanay, devlet olarak bakıma muhtaç yaşlıların her zaman yanında olduklarını ve devletin kapılarının kendilerine sonuna kadar açık olduğunu söyledi.

Ziyarette, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Şentürk Ağırbaş ile Şavşat Naime-İsmail Yılmaz Huzurevi Müdür Vekili Erkan Şahin de hazır bulundu.