GÜMÜŞHANE (AA) - İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle polis başmüfettişliğine atanan Gümüşhane Emniyet Müdürü Orhan Kar, Anadolu Ajansı (AA) Gümüşhane bürosunu ziyaret etti.

Kar, ziyaretinde Gümüşhane'de görev yaptığı 3 yılı aşkın süre içerisindeki çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Görev süresi boyunca basınla iyi ilişkiler kurduklarına değinen Kar, etkin ve nitelikli haber üretiminde öncü bir kurum olan AA'nın, kolluk faaliyetlerinin kamuoyuyla paylaşılmasında göstermiş olduğu özen dolayısıyla kurum çalışanlarına teşekkür etti.

Kar, daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü binasında kendisiyle vedalaşmak için gelen personele hitaben yaptığı konuşmada, 3 yılı aşkın süredir görev yaptığı Gümüşhane'den güzel duygularla ayrıldığını söyledi.

Görev süresi boyunca özverili çalışmalarından dolayı personeline teşekkür eden Kar, "Nasip olursa başka kadrolarda sizinle birlikte görev yapmak istiyorum. Hepinize meslek hayatında başarılar diliyorum. Cenabı Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Hepiniz Allah'a emanet olun." diye konuştu.

Veda töreninin ardından Kar, kendisini uğurlamaya gelen il protokolü üyeleri ve vatandaşlarla vedalaşarak kentten ayrıldı.