İstanbul Yenibosna’da yaklaşan yılbaşı öncesi dünyaca ünlü firmaların yüzde 70’e varan indirimli ürünlerinin satıldığı çadır, vatandaşların akınına uğradı.
Yenibosna İstwest Meydanı’nda Türk ve dünya markalarının ürünlerinin avantajlı fiyatlarla satışa sunulduğu “Marka Çadır Günleri” başladı. Kurulan çadırda dünyaca ünlü markların yüzde 70’e varan indirimli ürünlerinin satışa sunulduğunu duyan vatandaşlar çadıra akın etti. 31 Ocak 2015’e kadar sürecek olan çadır turnesinde büyük markalar görülmemiş indirim oranlarıyla vitrinlerdeki yerini aldı. Yaklaşan yılbaşı için sevdiklerine hediye almak isteyen vatandaşların çadırda bulunan indirimli ürünler yüzünü güldürdü.
Elit markaların depolarını çadıra boşalttıklarını belirten satış yönetici İrfan Keskin, “Yılbaşı geliyor malum. İnsanlar alışveriş yapmak istiyor. Hem bir yandan şık olmak istiyorlar bir yandan da ucuz olsun istiyorlar. Yani Türkiye’nin bütün elit markalarının depolarını boşaltıyoruz. Şuanda Türkiye’nin en iyi yerli markaları hem üst giyimde hem ayakkabıda, botta, çizmede artı ithal ürünlerimiz var. Bunların hepsini bir çadır turnesinde topladık. Yılbaşı üzeri insanlar ucuz alışveriş yapsınlar, şık olsunlar, şık girsinler yılbaşına diye. Bütün markaları bünyemizde topladık. Şuanda yüzde 70, yüzde 80 indirimlerle vatandaşın hizmetine sunduk” dedi.
Türk ve dünya markalarının avantajlı fiyatlarla tüketiciyle buluştuğu ‘’Marka Çadır Günleri’ 31 Ocak’ta sona erecek.
(İHA)