KARABÜK (AA) - Karabük'te staj yaptığı iş yerine giderken yolda baygınlık geçirdikten sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden lise öğrencisi Mersiye Ebru Çorbacıoğlu son yolculuğuna uğurlandı.

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınan öğrencinin cenazesi, Soğuksu Mahallesi Merkez Camisine getirildi.

Kılınan cenaze namazına Çorbacıoğlu'nun ailesi, yakınları ve Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, öğretmenler ve okul arkadaşları katıldı.

Çobanoğlu'nun İstanbul Kartal'da toprağa verilecek cenazesi kaldırıldığı sırada yakınları ve arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

Dün, Yahya Kemal Beyatlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik ve Fotoğraf Bölümü son sınıf öğrencisi 19 yaşındaki Mersiye Ebru Çorbacıoğlu, Soğuksu Mahallesi'nde staj yaptığı iş yerine gitmek için kaldırımda yürüdüğü sırada fenalaşarak yere düşmüş, çevredeki vatandaşların ihbarı ile gelen sağlık ekiplerince Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldıran lise öğrencisi, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmamıştı.