İstanbul Sarayburnu açıklarında kuru yük gemisinin çarpması sonucu alabora olan Sahil Güvenlik botunda şehit düşen 3 askerden biri olan er Sinan Göktaş, İzmir’de son yolculuğuna uğurlandı.
Geçtiğimiz Çarşamba günü, Sarayburnu açıklarında kuru yük gemisinin çarpması sonucu alabora olan Sahil Güvenlik botunda şehit olan 3 askerden terhisine 58 gün kalan er Sinan Göktaş’ın cenaze namazı, bugün öğle namazına müteakip Bostanlı Beşikcioğlu Camii’ınde kılındı.
Cenaze namazına şehidin annesi Necla Göktaş, 9 kardeşi, yakınları, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, AK Parti, CHP ve MHP İzmir Milletvekilleri, Ege Ordu Komutanı Abdullah Recep, İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, askeri erkan ve yaklaşık 2 bin İzmirli katıldı.
Şehit Göktaş’ın babası Ali Göktaş’ın geçtiğimiz Aralık ayında kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği, aslen Sivaslı oldukları öğrenildi. Şehidin naaşına anne Necla Göktaş, 9 kardeşi ve yakınları sarılıp gözyaşı döktü. Cenaze namazının ardından şehidin naaşı Kadifekale Şehitliği’nde defnedildi.
(İHA)