Başakşehir’de bir kamyonun açık unutulan vincinin çarpması sonucu bir kısmı çöken üstgeçitteki hasar gün aydınlanınca daha net ortaya çıktı. Enkazın kaldırılmasının ardından üstgeçidin bir tarafının TEM Otoyolu ortasında diğer tarafının ise kaldırımda bittiği görüldü.
Avcılar’da geçtiğimiz ay kamyonun çarpıp yıktığı ve 1 kişinin hayatını kaybettiği üstgeçit kazasının bir benzeri de Başakşehir’de yaşandı. TEM Otoyolu Başakşehir mevkiinde saat 18.00 sıralarında meydana gelen kazada bir sürücü Edirne istikametinde seyir halindeyken açık unuttuğu vinç aksamı Ispartakule sapağında yer alan Bizimevler Köprüsü’ne çarptı. Çarpmanın etsisiyle üstgeçidin büyük bir bölümü çöktü. Olay sırasında üstgeçitte ve yol üzerinde kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi. Can ve mal kaybının yaşanmadığı kazanın ardından yol çift taraflı trafiğe kapatılırken, üstgeçidin son durumu gün aydınlanınca ortaya çıktı.
Enkazın kaldırılmasının ardından üstgeçidin adete ikiye ayrıldığı görüldü. Bir kısmı TEM Otoyolu ortasında, yolun diğer tarafındaki kısmı ise kaldırımda biten üstgeçit görenleri hayrete düşürdü.
(İHA)