SAMSUN (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın eşi Eda Kılıç ile Bitlis'te ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

Karaaslan'ın basın ofisinden yapılan açıklamaya göre, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan beraberindeki heyetle AK Parti'nin Gönül Köprüleri Projesi kapsamında Bitlislilerle iftar yaptı.

İftar programı sonrası Bakan Kılıç'ın eşi Eda Kılıç ve İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ile iftar alanında Bitlis Kadın Kolları üyeleri ile bir süre sohbet eden Karaaslan daha sonra ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Ceyhan ve İlden ailelerini ziyaret ederek, sohbet eden Karaaslan ve Kılıç, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Kardeş Şehir Projesi kapsamında Bitlis'e geldiklerini belirten Karaaslan, şunları kaydetti:

''Samsun heyeti olarak Bitlis'te bulunma amacımız gönülden gönüle giden yeni köprüler inşa etmek çünkü bizler biliyoruz ki gönülden gönüle kurulan köprüleri hiçbir güç zedeleyemez. Güzel ülkemizin her bir metrekaresinde huzurun, refahın ve dolayısıyla, mutluluğun arttığı büyük ve güçlü Türkiye hedefi ile çıktık biz yola. Bugün bunun gereğini yapıyoruz ama yalnızca kalkınma hedeflerimizle değil güçlenen kardeşlik bağlarımızla daha da büyüyeceğimizi biliyoruz."

Samsun heyeti Bitlis programı kapsamında polisevinde de partililer, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle sahur yaptı.