KARABÜK (AA) - Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, iki adet arazöz aldıklarını bildirdi.

Uzun, gazetecilere yaptığı açıklamada, iş makinelerinin güçlendirilmesiyle doğru orantıda asfalt çalışmalarının da hız kazandığını söyledi.

Asfaltlama çalışmasının ekip işi olduğunu ve bu ekipte de iş makinelerinin çok önemli olduğunu ifade eden Uzun, "Yaklaşık iki yıldır asfalt çalışmasını kendimiz yapıyoruz. Bu doğrultuda da iş makinelerimizi, araç ve gereçlerimizi güçlendirdik. Bugün de araç parkımıza iki arazöz daha ekledik ve hemen saha çalışmasına getirdik. Aldığımız yeni araçlarımız Safranbolu ilçemizde Çerçen yolunda sıkıştırma çalışmasında kullanılmaya başlandı. Geçmiş dönemlerde özel idaremiz tarafından ihale edilerek yılda 20-30 kilometre asfalt yapılırken şu anda kendimiz 165-180 kilometre asfalt yapar olduk." diye konuştu.

Geçen yıl 110 kilometre asfalt yaptıklarını, bu sene 180 kilometre asfalt hedeflediklerini vurgulayan Uzun, şöyle konuştu:

"Bu da yenilenen araç parkımızın etkisiyle oluyor. Araçlarımız ne kadar iyi olursa çalışmalarımızın kalitesi o kadar iyi oluyor. Bu doğrultuda bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen başta milletvekillerimize, meclis üyelerimize ve valimize çok teşekkür ederim. Mesai saati gözetmeksizin gece gündüz çalışan personelimize de özverileri için teşekkür ederim."