KARABÜK (AA) - Karabük Valisi Mehmet Aktaş, Safranbolu'daki köy ve mahalle muhtarlarıyla toplantı yaptı.

Safranbolu Sunal Tülbentçi Öğretmenevi'nde yapılan toplantıda konuşan Vali Aktaş, muhtarların taleplerinin zaman içinde yerine getirileceğini söyledi.

Belki bir kısmını hemen yapacaklarını, bir kısmını da zamanla çözeceklerini ifade eden Aktaş, "Gördüğüm kadarıyla çok ciddi bir sıkıntımız yok, önemli sorunlarımızı halletmişiz. Bundan sonra da eksikleri gidermek, var olanı daha da geliştirmek için el birliğiyle çalışacağız. Tüm kurum müdürlerimize her zaman için gidebilirsiniz, arayabilirsiniz. Bugüne kadar olduğu gibi inşallah bundan sonra da uyum ve ahenk içerisinde gücümüzü birleştirerek ve gerçekçi olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gerçekleşmesi zor, uçuk-kaçık talepler yerine, gerçekten insanımızın ihtiyacını, müşkülünü giderecek talepleri öncelikle ele almalıyız. İlimizi, ilçelerimizi ve köylerimizi daha da geliştirerek daha da yaşanabilir bir hale getirmeliyiz." değerlendirmesinde bulundu.

Toplantıya, Karabük Garnizon Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, kurum müdürleri, İl Genel Meclisi üyeleri, İl Özel İdaresi Şube müdürleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.