KARABÜK (AA) - Karabük'te vatandaşların Ramazan Bayramı'nı huzur ve güven ortamı içerisinde geçirmeleri için gerekli tedbirlerin alındığı bildirildi.

Karabük Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı bölgesinde bulunun yerlerde trafik akışının rahatlaması için gerekli önemlerin alınacağı belirtildi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından da gerekli tedbirlerin alınacağını aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Hastanelerde nöbetçi doktor ve yeteri kadar yardımcı sağlık personeli bulundurulacak. Sağlık konusunda her türlü tedbir ve önlem alınacaktır. Belediyeler tarafından zabıta, itfaiye, temizlik ve su hizmetleriyle piyasa ve iş yerlerinin denetim konuları hususundaki çalışmalar özel olarak fiyat ve kalite denetimleri için esnaf odalarıyla iş birliğine gidilecektir. Belediye otobüsleri geç vakitlere kadar ulaşımı sağlayacak. Eğlence yerlerinin denetimi, vergi denetmenlerince sağlanacaktır. Şehre kesintisiz ve yeterli güçte elektrik verilmesi için gereken önlemler alınacaktır. Vatandaşlarımızın haberleşme hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanabilmeleri için PTT Başmüdürlüğünce uygun görülecek tedbirler alınacaktır. Kaymakamlıklar da kendi ilçelerinde gerekli önlem ve tedbirleri alacaktır."