KASTAMONU (AA) - Yunus Emre Enstitüsü ve Makedonya Fotoğrafçılar Birliği'nin organizasyonu ile gerçekleştirilecek olan fotoğraf sergisine, Kastamonu Fotoğraf Sanatı Derneği (KASFOT) Başkanı Suat Cumali Güngör "Kastamonu’da Sonbahar" temasıyla katılacak.

Makedonya'nın başkenti Üsküp'te gerçekleştirilecek olan fotoğraf sergisine Türkiye'yi temsilen 10 fotoğraf sanatçısı katılacak.

"Kastamonu'da Sonbahar" temasıyla sergiye katılacak olan Güngör, şunları söyledi:

"Böyle bir etkinlikte ülkemi temsil etmek büyük bir onur. Bu organizasyondan teklif geldiğinde konuyu Kastamonu olarak seçmek istedim. Her faaliyetimizde olduğu gibi önceliğim Kastamonu'yu tanıtmak. 2 yıl önce İtalya’da yapılan bir fotoğraf festivaline de Kastamonu fotoğraflarından oluşan bir sunum göndermiştim. Bu festivallere fotoğraflarım gidiyor ama kendim henüz katılamadım. Bu konuda gerekli desteği bulabilirsem bizzat katılarak ülkemi ve ilimi temsil etmek istiyorum. Gelecekte yurt dışında sadece Kastamonu fotoğraflarının sergilendiği bir sergi açmayı istiyorum. Gerekli desteği bulduğumuz takdirde bu imkansız bir şey değil."