SAMSUN (AA) - Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, mahalle ziyaretleri kapsamında Beyköyü mahallesini ziyaret etti.

Ziyaretinde vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Şekerci, onlarla sohbet edip, sorunlarını dinledi. Kavak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının belirlediği muhtaç aileleri, hasta, engelli ve yaşlı vatandaşları da ziyaret eden Kaymakam Şekerci, vatandaşların yardım taleplerini not aldı.

Yılın ilk 6 ayında Kavak'a bağlı köy iken mahalle statüsüne dönüşen 21 yerleşim birimini ziyaret ettiğini bildiren Şekerci, mahalle ziyaretlerinin hem vatandaş hem de kaymakamlık için önem taşıdığını söyledi.

Ziyaretlerde ihtiyaç sahibi olduğu halde yardım talep etmekte çekinen vatandaşlara rastladıklarını anlatan Şekerci, "Yüz yüze görüşmemizde o vatandaşlarımıza, devletin her zaman yanlarında olduğunu söyledik, cesaretlendirdik. Vatandaşlarımızın ihtiyacını yerinde tespit ettik. Hasta ve yaşlı vatandaşlarımızı ziyaretimizde bizleri karşısında görünce manevi yönden olumlu yönde etkilendiklerini gördüm. Ayrıca devletimize, yöneticilerimize dua ediyorlar, seviniyorlar." dedi.

Kaymakam Şekerci, mahalle ziyaretleri sayesinde hem sorunların çözüm sürecini kısaltmayı, hem de en iyi hizmet verebilme imkanını sağladıklarını, ziyaretlerine periyodik olarak devam edeceğini sözlerine ekledi.