SAMSUN (AA) - AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, "Seçim meydanlarında vatandaşlarımıza yapacaklarımız hakkında vaatlerde bulunduk. 4 yıl içerisinde yapmaya söz verdiklerimizden bir çoğunu daha 6 ay içerisinde hayata geçirdik." dedi.
Kurt, AK Parti İlçe Teşkilatında düzenlenen 69. Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.
AK Parti'nin 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerini kendi içinde analiz ettiğini ifade eden Kurt, geçirilen seçimlerin ardından istikrarlı ve kararlı bir şekilde Türkiye'ye hizmet etmek için çalıştıklarını söyledi.
Seçimlerde vaat edilen hizmetlerin pek çoğunun hayata geçirildiğinin altını çizen Kurt, "Gittiğimiz her yerde milletimizin sevgi gösterileri ile karşılanıyoruz. Bu da bize AK Parti'nin gittikçe ilerleyen bir parti konumunda olduğunu gösteriyor. Seçim meydanlarında vatandaşlarımıza yapacaklarımız hakkında vaatlerde bulunduk. 4 yıl içerisinde yapmaya söz verdiklerimizden bir çoğunu daha 6 ay içerisinde hayata geçirdik." dedi.
- Türkiye istikrarın adresi
AK Parti'nin hedefleri olduğunu ve bu hedeflere ulaşmak için doğru kararlı ve istikrarlı bir şekilde yürüdüğünü ifade eden Kurt, "Görüyoruz sınırımızdaki Suriye ve Irak olaylarını. Bu yaşanan olaylarda Türkiye bir istikrar yuvası. Sizlerde biliyorsunuz, haberlerde görüyorsunuz. Türkiye'nin bu kararlı duruşunu hayretle izliyorlar. Allah'ın izniyle 2023 hedefleri gerçekleştiğinde milletimizin refahı belli bir seviyeye gelmiş, pek çok proje gerçekleşmiş, yapılanlar sayesinde ülkemiz daha güçlü olacak." diye konuştu.
Toplantıya, AK Parti Samsun İl Teşkilatından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Salih Çelik, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel ve çok sayıda partili katıldı.