TRABZON (AA) - Beşikdüzü Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürü Recep Köksal'ı ziyaret etti.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ertürkmen, ziyarette yaptığı konuşmada, ilçede 21 Eylül 2016'da yaşanan sel ve heyelan sırası ve sonrasındaki çalışmalar dolayısıyla Köksal'a teşekkür ederek, "Yoğun yağışların başlamasıyla ilçemize intikal ettiniz ve günlerce kamp kurdunuz, sonrasında da ilçemiz adına oldukça önemli yatırımları hayata geçirdiniz. Çalışmalarınızdan ötürü Beşikdüzü halkı adına şahsınızda Büyükşehir Belediye Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na, sizlere ve mesai arkadaşlarınıza şükranlarımı sunuyorum. Beşikdüzü halkı sizlerin özverili çalışmalarınızı unutmayacaktır." ifadelerini kullandı.

Ziyaretinden dolayı Öztürkmen'e teşekkür eden TİSKİ Genel Müdürü Köksal, şunları kaydetti:

"Beşikdüzü'nde önemli çalışmalar gerçekleştirdik. İlçe sahilinden kırsalına kadar pek çok noktada faaliyette bulunduk. Beşikdüzü ilçemizde yüksek maliyetli projeler gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalarımız artarak devam edecektir. İlçede devam eden kanalizasyon şebeke, atık su deniz derin deşarjı ve içme suyu şebeke inşaatıyla Dağlıca Mahallesi'ne kadar 9 mahalleye içme suyu sağlayacak olan terfili içme suyu inşaatımız mevcut. Devam eden projelerin ihale bedeli 15 milyon lira, 2017 yılı ödeneğiyse 7 milyon liradır."