GİRESUN (AA) - Yağlıdere Kaymakamı Hasan Uğuz, Antalya'da 11-12 Nisan tarihlerinde yapılan Minikler - Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren Yağlıdere Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularını ödüllendirdi.

Sporcularla bir restoranda bir araya gelen Kaymakam Uğuz, Yağlıdere'yi başarılı bir şekilde temsil eden Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübünü tebrik ettiğini söyledi.

Gelecekte sporcuların daha da başarılı sonuçlara imza atacağına inandığını kaydeden Uğuz, "Çocuklarımız, Antalya’daki şampiyonada önemli başarılar elde ettiler. İnşallah mayıs ayında düzenlenecek Balkan Şampiyonası'nda yine hedefe ulaşacaklar. Burada onu da kutlayacağız. Bu başarıda emeği gecen herkesi kutluyorum." dedi.

Yağlıdere Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İlhan Bahçekapılı ise, Antalya'da 11-12 Nisan tarihlerinde düzenlenen şampiyonaya 9 sporcu ile katıldıklarını belirtti.

Bahçekapılı, "Bir Türkiye ikinciliği, bir de üçüncülüğü dereceleri elde ettik. Bu oyuncularımız, milli takıma seçilerek mayıs ayında yapılacak balkan şampiyonda ülkemizi temsil edecektir." diye konuştu.

Konuşmaların ardından başarılı sporculara ödülleri verildi.