KARABÜK (AA) - Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr.  Burhanettin Uysal, 2016-2020 Stratejik Plan Çalışması kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.

Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Uysal, üniversitenin gelecek planlarına, öğrencilerin de katkı sağlaması gerektiğini belirterek, bu anlayışıyla toplantılar gerçekleştirdiklerini kaydetti.

 "Biz öğrencilerimize çok güvendik" diyen Uysal, "Siz de bunu ispatladınız. Üniversitenin direksiyonunda sizler varsınız. Bugüne kadar sizler bin 208 bilimsel, sosyal ve kültürel etkinlik gerçekleştirdiniz. Bunların hepsi sizin eseriniz. Sizleri lider olarak gördük. Sizlerde bunu kanıtladınız" ifadesini kullandı.

Uysal, üniversitenin bir uygulama alanı olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

"Burası hayat için gerçek bir tatbikat alanıdır.  Bugün üniversitemizin örnek gösterilmesinde sizlerin çok büyük emeği var. Bugün burada üniversitemizi daha iyi yerde görmek için geldiniz. Tüm paydaşlarımızla 2020 yılına kadar olan stratejik planımızı hazırlıyoruz. Sizler o yıllarda hem üretime hem de yönetime talip olacaksınız. Buradan edineceğiniz bilgiler sizlerin başarılı olmanıza katkı sağlayacak. 2008 yılında gelişim planımızı hazırladık. Kalkınma Bakanlığına sunduk. Bizden bu planı çoğaltmamızı istediler. Kurulduğumuzda kaynak ve birikimimiz yoktu. Bunları kısa zamanda temini sağlandı. Yatırıma dönüştürdük. Geri kaldığımız alanları tamamlamak için çalışıyoruz."