CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’in Seferihisar ilçesinde, Seferihisar Belediyesi Yaratıcı Yazarlar Merkezi’ni gezdi.
Bilim, Yönetim, Kültür Platformu tarafından düzenlenen Türkiye Sanat Çalıştayı’na katılmak üzere İzmir’in Seferihisar ilçesine gelen, Kılıçdaroğlu, sabah saatlerinde Seferihisar Belediyesi, Yaratıcı Yazarlar Merkezi’ni gezdi. Kılıçdaroğlu’na bazı CHP İzmir ve Manisa Milletvekilleri ile Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer de eşlik etti.

ATİLLA İLHAN ADINI ALACAK
Gezi sonrası konuşan Kılıçdaroğlu, "Burada çok güzel bir yazarlar evini açtık. Burası Atilla İlhan adını alacak. Bu Atilla İlhan’a duyulan saygı açısından da önemli. Yazarlarımız buraya gelecekler, oturacaklar, konuşacaklar, tartışacaklar, düşünecekler ve yazacaklar. Sadece bizi değil, gelecek kuşakları da aydınlatacaklar. Buradan yazarlara, çizerlere, sanatçılara, sevgilerimizi, saygılarımızı ve şükranlarımızı sunuyoruz. Onlar bu ülkenin geleceğinin güvencesidir, demokrasimizin güvencesidir, düşünmenin güvencesidir. Bize özgüven veren insanlardır. Onlara her zaman şükran duyacağız” dedi.
(İHA)