ZONGULDAK (AA) - Kilimli İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının temeli törenle atıldı.

Kilimli Kaymakamı Hakan Özarslan, stadyum yanındaki törende yaptığı konuşmada, binanın Selçuklu mimarisinde inşa edileceğini ve bir yıl içinde tamamlanacağını söyledi.

2012'de ilçe olan Kilimli'de, hükümet konağı yapılması için yer arayışında olduklarını ifade eden Özarslan, şöyle konuştu:

"İnşallah en kısa zamanda burada temelini attığımız İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün binasının açılışında hep beraber olacağız. Yüklenici firmaya şimdiden başarı ve kolaylık diliyorum. Rabbim kazasız, belasız burayı tamamlamayı nasip etsin. İnşallah biz de en kısa zamanda Kaymakamlık binamızın yerini tespit edip bir an önce temeli atmayı hedefliyoruz. Böylece kamu kurum ve kuruluşlarının tamamının bir arada hizmet vermesini sağlamak için elimizden geleni yapmaktayız."

Konuşmanın ardından yapılan duayla hizmet binasının temeli atıldı.

Törene İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Avcı, AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Mahmut Kanberoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Makineci, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Astsubay Mehmet Üstün, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.