TRABZON (AA) - Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından 2016 - 2017 eğitim ve öğretim yılında düzenlenen meslek edindirme kurslarına katılan kursiyerlerin ürünlerinden hazırlanan sergi beğeniye sunulacak.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, 6 ayrı merkezde, 45 branşta yapılan ve 2 bin 420 kursiyerin katıldığı meslek edindirme kurslarının yıl sonu sergisinin Hamamizade İhsan Kültür Merkezinde açılacağı bildirildi. 24 Mayıs saat 11.00'de gerçekleştirilecek törenle başlayacak olan serginin, 26 Mayıs'ta sona ereceği öğrenildi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Olgunlaşma Enstitüsü ile ortaklaşa düzenlenen kursların yıl sonu etkinlikleri programı kapsamında yine Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde müzik dinletisi, tiyatro gösterimi, halk oyunları gösterisi ve 4 -6 yaş arası çocuk etkinlikleri gibi çeşitli programların olacağı kaydedildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde her yaş ve eğitim düzeyindeki bireylere yönelik düzenlenen eğitim, sanat, spor ve meslek edindirmeye yönelik kursların ilgi gördüğü, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı için düzenlemiş olan çeşitli kurslardan toplamda 6 bin 240 vatandaşın yararlandığı bildirildi.