SAMSUN (AA) - Alperen Eğitim Kültür Merkezi ile Eksen Sendikası iş birliğinde gerçekleştirilen Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Alperen Eğitim Kültür Merkezi Kavak Şube Başkanı Niyazi Altun, Yaşar Doğu Çok Programlı Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen ödül töreninde, yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Türk-İslam medeniyetine ve millete hizmet edecek bireyler yetiştirmek amacıyla yola çıktıklarını dile getiren Altun, "Hak yemeyen, hakkı tutan, haklı olan, hakla olan bireyler yetiştirmek amacındayız. Karakteri düzgün, insanlığa faydalı bireyler yetiştirmek derdindeyiz." dedi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu da insanlığa faydalı olan tüm eğitici faaliyetlerde belediye olarak destek vereceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla öğrenciler arasında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Programa, Alperen Ocakları Samsun İl Başkanı Coşkun Aslan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.