SAMSUN (AA) - Ladik Gönkoru Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen "Çakmak Yayla Şenlikleri" sona erdi.

Günkorulu mahalle sakinlerinin kaynaşması ve hasret gidenmesi için bu yıl 7'ncisi düzenlenen şenliğine Belediye Başkanı Selim Özbalcı'nın yanı sıra Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Sezgin Gümüş, İstanbul Samsun Dernekler Federasyonu (İSDEF) Genel Başkanı Bahri Gökmen, AK Parti Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan, Günkoru Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Alişan Karanfil de katıldı.

Başkan Özbalcı, yaptığı konuşmada, şenliklerde yer almaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Bu yıl yedincisi düzenlenen Çakmak Yayla Şenliklerinde de birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneğini hep birlikte yaşıyoruz. Bu tür etkinlikler sayesinde yıllardır birbirlerini görmeyen dost ve arkadaşlar özlem gideriyor. Şölenimize katkı sağlayan herkese huzurunuzda gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim nice böyle güzel günlerde bizleri buluşturmayı nasip etsin." dedi.

Özbalcı, şenliğin düzenlenmesine katkı sunanlara plaket takdim etti.

Şenlikte katılımcılara keşkek ikram edildi.