ZONGULDAK (AA) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta liderliğini sürdüren Zonguldak Kömürspor, maddi açıdan yaşadığı sıkıntıları aşmak için gurbetçilerin de desteğini bekliyor.

Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner, yaptığı yazılı açıklamada, kulüplerinin gelirlerinin artmasına yönelik çeşitli çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Stat çevresi reklam, kombine bilet ve kısa mesajla destek kampanyaları düzenlediklerini anlatan Caner, "Gurbetçilerimizden kulübe yardım için talepler aldık. Takımımıza destek vermek isteyen gurbetçilerimiz için bankaya avro hesabı açtık. Hemşehrilerimiz bu hesaplara para gönderebilirler" ifadesini kullandı.

Caner, açtıkları hesap dışında kendilerinden para isteyenlere gurbetçilerin inanmaması gerektiğini belirterek şunları kaydetti:

"Almanya’dan gelip kulübümüze 150 avro bağışlayan ev hanımları var. Bu kişiler yardımlarını Almanya'ya dönünce de sürdürmek istediklerini bize aktardı. Bundan dolayı hesap açtık. Kulübe destek verenlerin isimlerini de kamuoyuyla paylaşacağız. Gurbetçilerimize yapacakları destek için teşekkür ediyoruz."