AMASYA (AA) - Muş'un Malazgirt ilçesinde şehit edilen İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ın ağabeyi emekli polis Hikmet Kulaksız, "Çapulculara boyun eğmeyeceğiz, onlara hiçbir zaman fırsat vermeyeceğiz" dedi.

Kulaksız (55), Amasya'nın Merzifon ilçesine bağlı Ortaova köyündeki baba ocağında, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kardeşinin doğu görevini yaparken daha mutlu hissettiğini, vazifesini dimdik yerine getirdiğini söyledi.

Kardeşinin askerlerine çok iyi davrandığını anlatan Kulaksız, "Onlar benim çocuklarım' derdi. Kardeşimle birbirimize çok düşkündük. Her gün görüşürdük, kardeş gibi değil arkadaş gibiydik" ifadesini kullandı.

"Vatan için her şeyimiz feda olsun, oğlum polis, onun da canı bu vatana feda olsun" diyen Kulaksız, sözlerini şöyle tamamladı:

"Biz dimdik ayaktayız, hainleri sevindirmeyeceğiz. Kardeşim tam bir vatan sevdalısıydı. Vatanımız sağolsun, bayrağımız her zaman dalgalansın. Çapulculara boyun eğmeyeceğiz, hiç bir zaman fırsat vermeyeceğiz. Ağlayıp da onları sevindirmeyeceğiz. Kardeşimi şehit eden çapulcular hiçbir zaman muvaffak olmayacaklar. Emellerine ulaşamayacaklar, bu vatanı böldürmeyeceğiz. Bu ülke dimdik ayakta duracak, kimseye de bağlı kalmayacak."