SAMSUN (AA) - Bafra'da faaliyet gösteren Mevlanaspor Dart Takımı, 5-6 Kasım'da Ankara'da yapılacak Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası'na katılacak.

Mevlanaspor Kulübü Başkanı Servet Şengül, Bafra Öğretmenevi'nde düzenlediği basın toplantısında, Mevlana Mahallesi olarak kulüplerini çocukları kötü alışkanlıklardan kurtarmak ve spora alıştırmak için kurduklarını söyledi.

Mevlanaspor olarak Samsun'da il ve ilçeler dahil dartta Türkiye şampiyonasına sporcu gönderen ilk kulüp olma özellikleri bulunduğuna dikkat çeken Şengül, "Amacımız, zamanla amatör bir kulüp olmaktan çıkıp profesyonel, tanınmış bir kulüp olarak yolumuza devam etmek. Mevlanaspor'un kapıları herkese açıktır. Spor yapmak, sporu hayatına sokmak isteyen herkesi kulübümüze bekliyoruz." diye konuştu.

Antrenör Rauf Can Demir ise, sporcularına inancının tam olduğunu belirterek, Ahmet Can Ayma, Anıl Kara, Rahmi Yüksel ve Satılmış Şahin'in Samsun'da bir ilke imza atarak Türkiye şampiyonasına gitmeyi hak kazandıklarını vurguladı.