ORDU (AA) - AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Fatsa Devlet Hastanesinde hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Nurdoğan Karadağlıoğlu tarafından karşılanan Miletvekili Taşçı, hastalarla bi̇r süre sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Ziyaretin ardından hastane yönetimiyle toplantı yapan Taşçı’ya, Başhekim Karadağlıoğlu brifing verdi.

Toplantının ardından AA Muhabirine açıklama yapan Taşçı, Fatsa ve arkasında bulunan ilçelere Türkiye standartlarının üzerinde hastane kazandırdıkları için gururlu olduklarını söyledi.

Fatsa Devlet Hastanesi’nde sadece doktor açığının bulunduğunu belirten Taşçı, şöyle konuştu:

"Bölgenin en iyi hastanelerinden biri olan Fatsa Devlet Hastanesini ziyaret ederek sorunları hakkında bilgi aldık. Fatsa Devlet Hastanesine arkasında bulunan 6 ilçeden de hasta gelmesinden dolayı bir yoğunluk söz konusu. Hastane kapasitesinin üzerinde çalışıyor ve bu yüzden hastanede doktor açığı bulunuyor. Bununla ilgili olarak Sağlık Bakanlığımızla görüşeceğiz ve acil olan branşlara doktor atamasının yapılmasını sağlayacağız. Gerçekten bu hastane fiziki şartlarından ve donanımdan dolayı oldukça gözde bir hastane. İnşallah doktor açığını da kapatacağız ve bu hastanemizdeki sağlık kalitesini daha çok artıracağız."

Karadağlıoğlu ise ilgi ve alakasından dolayı Taşçı'ya teşekkür etti.