ÇORUM (AA) - Çorum Milli Eğitim Müdürlüğü, 2016 yılında gerçekleştirdiği eğitim ve sosyal faaliyetleri, Çorum'da Eğitim adlı faaliyet bülteniyle duyurdu.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, yaptığı yazılı açıklamada, kentte eğitim kalitesinin artırılması amacıyla yerel, ulusal ve uluslararası projeleri hayata geçirdiklerini belirterek, projeler hakkında detaylı bilgileri Çorum'da Eğitim adlı faaliyet bülteninde topladıklarını ifade etti.

Müdürlük olarak Çorum’da Eğitimin Kalitesini Artırma Projesi (ÇEKAP) kapsamında çok sayıda faaliyet yaptıklarını dile getiren Büyük, şunları kaydetti:

"Başta Çorum Belediyesi olmak üzere, Hitit Üniversitesi ve çok sayıda paydaşımız olan kurumlarla, sivil toplum kuruluşlarımızla ilimizde eğitim kalitesini yükseltmek için yerel, ulusal ve uluslararası projelerle geleceğe yol gösteren çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimizin daha sağlıklı ve daha kaliteli ortamlarda öğrenim görebilmeleri için Bakanlığımızın desteği ile eğitimle ilgili ihtiyaç duyulan her alanda yatırımlar yapıyoruz. Bültenimizde son bir yılda ilimizde gerçekleştirdiğimiz projelerimizi ve diğer çalışmalarımızı özetlemeye çalıştık."