ORDU (AA) - Mısırlı iş adamı Halid Mansour, yatırım yapmak amacıyla geldiği Ordu’da Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

İş adamı Halid Mansour ile bir süre sohbet eden ve yapacağı yatırımlar üzerine bilgiler alan Vali Balkanlıoğlu, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ordu, büyüleyici bir güzelliğe sahip ve geleceği de turizm açısından oldukça parlak. Bizler de bu güzel şehrin herkes tarafından bilinmesini, tanınmasını istiyoruz. Bu amaçla da tanıtım çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

"Yatırımcıların Ordu'ya gelerek burada yatırım yapmak istemeleri bizleri son derece sevindiriyor" diyen Vali Balkanlıoğlu, "Yapılacak yatırımlar Ordu ekonomisine istihdam sağlayacaktır. Yatırım yapmak isteyen iş adamlarına da valilik olarak gereken desteği vermeye hazırız." diye konuştu.

Yapılan tanıtım faaliyetlerinde Ordu'nun güzelliklerine hayran kaldığını ve yatırım yapmak amacıyla geldiğini söyleyen Mansour ise "Ordu, muhteşem bir güzelliğe sahip. Bu güzel şehirde ben de yatırım yapmak istiyorum ve bu amaçla arayışlarımı sürdüreceğim. Önümüzdeki günlerde bir ekip göndererek geniş kapsamlı bir çalışma gerçekleştireceğiz. 50 milyon dolarlık bir yatırım düşünüyorum" diyerek, Vali İrfan Balkanlıoğlu’na gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı teşekkürlerini sundu.