Yenikapı’da yarın düzenlenecek "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Miting alanındaki çalışmalarda sona gelinirken, yarın yapılacak gösteriler için de provalar gerçekleştiriliyor.
Cumhurbaşkanlığı himayesinde, İstanbul Valiliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi desteğiyle 7 Ağustos Pazar günü Yenikapı Miting Alanı’nda düzenlenecek "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Yenikapı alanını sorunsuz bir şekilde mitinge hazırlamak için ekipler çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
Bugün miting alanındaki son hazırlıkları yürüten görevliler, vatandaşların alana gireceği yerlerde X-Ray cihazları kuruyor. Sahnenin hazırlanması için çalışmalarını hızlandıran ekipler, yaptıkları çalışmada LED ekranları stantlara kurmaya başladı. Vatandaşların miting sırasında sıkıntı yaşamamaları için belirli aralıklarla sular koyulurken, alanın çeşitli noktalarına ise seyyar tuvaletler yapıldı. Miting alanını hazırlamaya çalışmalarının yanı sıra, gösteri yapacak olan mehteran takımının da provalara başladığı görüldü. Ayrıca, yarın yapılacak olan mitingi canlı yayınla alana gelemeyen vatandaşlara ulaştıracak olan çeşitli yayın kuruluşlarının canlı yayın araçları ise belirli bölgelere konuşlandırıldı.
(İHA)