SAMSUN (AA) - Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Büyükşehir Yasası ile köyden mahalleye dönüşen mahallelerin muhtarlarını ağırladı.

İlçede görev yapan 13 mahalle muhtarı, Kul'u makamında ziyaret etti. Muhtarlara projeleri hakkında bilgi veren Kul, sorunlarını da dinledi.

Muhtarlarla yaptıkları işbirliği sayesinde önemli çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Kul, "Yaşam standardını yükseltmek için ekibimizle gece gündüz demeden çalışıyoruz. İlçemizin 76 mahallesinde de çalışma yapıyoruz." dedi.

Mahallelerin talep ve ihtiyaçları hakkında bilgiler almak, sorunlarını konuşmak ve çözüm odaklı yol haritası belirlemek için bu tür toplantıların önem taşıdığına dikkati çeken Kul, şunları söyledi:

"Muhtarlarımızla vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. Muhtarlarımızın taleplerinin bir bölümünün farkındayız. Talep ve isteklerimiz büyük ölçüde aynı olduğundan bu işleri yapmak için bir program yapılması gerekir. Bu programı öncelik ve ihtiyaç sırasına göre hazırlayarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. İstek ve talepleri yerine getirmek için gayret gösteriyoruz. Duyarlılığınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum."